app

How to make an app

Wat is het?

IJsclub Uitgeest heeft ook een eigen app. Wat je er op kunt? Scrol daarvoor naar beneden.
Dit is een app voor het wedstrijdschaatsen van IJsclub Uitgeest. Elk seizoen kunt u de app opnieuw downloaden, dat komt doordat er na elk seizoen wordt gekeken wat er nog beter kan. Dus na elk seizoen is er een nieuwe update. Die update kunt u uiteraard downloaden op deze pagina of bij het nieuws in de verouderde app. Bekijk de updates van de app onderaan van deze pagina.

Webapp:

Met deze app heb je altijd het laatste nieuws bij de hand.
Ook staat de wedstrijdkalender nu op je mobile telefoon en kun je meteen de datums in je mobiele agenda laten schrijven.
En kan je daags na een wedstrijd de uitslagen al zien.
Er zijn ook verschillende actie foto’s en video’s beschikbaar die je kunt bekijken met de app.

De app kan je via je mobile telefoon of tablet download door op de blauwe balk te klikken of ga naar:

let op: bij het installeren dien je op je telefoon te hebben ingesteld dat je installatie van marketapplicaties toestaat. Kijk onderaan de pagina hoe dit kunt instellen.k

De app is beschikbaar voor:
-alle Android smartphones en tablets
-iPhone’s
-alle iPod touch
-iPad (je kunt alleen de agenda niet bekijken)
Lukt het instaleren niet? Of vertrouwd u het niet ga dan naar hulp bij het installeren pagina: www.ijsclubuitgeest.nl/app/hulp-bij-installeren/

Updates

2015

-14 november: Foto album vernieuwd! Je kunt nu ook de foto’s downloaden of delen! download (v.2.1.2)

-3 november: De app kan je nu refreshen zonder dat je de app of je mobiel opnieuw hoeft op te starten. In de plaats daarvan kan je je terugknopje lang in gehoud drukken of op het linker knopje onderin in drukken (alleen bij Android telefoons/tablets).  (v.2.1.1)

-2 oktober: nieuwe app beschikbaar voor seizoen 2015-2016 (v.2.1)

• IOS 9 ondersteunend
  • Video’s zijn voor alle apparaten beschikbaar
  • Foto’s laden sneller
  • Wedstrijden staan in de agenda en worden automatisch (met toestemming) in jouw mobiele agenda geschreven (alleen voor Android >5.0)

-9 juli: rrs feed beschikbaar in de nieuws categorie. (v.2.0.1)

-30 maart: nieuwe app beschikbaar voor seizoen 2015-2016 (v.2.0)

-29 maart: Web versie (v.2.0) eerder beschikbaar dan voor op de mobiel en tablet!

-25 februari: Web versie beschikbaar. Draait op (v.1.1.1)

-24 februari: update (v.1.1)

-15 januari: De app is geüpload (v.1.0)