• Rabobank Fietsdag zondag 5 juni 2016

Na het grote succes van vorig jaar doet IJsclub Uitgeest ook dit jaar weer mee aan de Rabobank fietsdag. Vorig jaar hebben we maar liefst 325,- euro opgehaald aan deze fanatische dag!
    Dit jaar is het wat vroeger dan de voorgaande jaren namelijk op 5 juni.

Ook zijn er dit jaar 3 nieuwe routes! (Route Zuid 25km – Route Noord 25km – Route IJmond 50km). Wij hebben 2 routes gekozen: Route Noord van 25km die boven het Noordzeekanaal blijft, maar voor onze toppers… ook de Route IJmond die maar liefst 52km lang is! Natuurlijk leveren beide routes geld op. De route van 25km levert 10 euro op en de route van 50km levert 15 euro op.

Als voorlopige starttijd hebben wij 10:30 gekregen. De definitieve starttijd voor de club volgt later. De startlocatie is bij IJsclub Kees Jongert (klik voor google maps).
    Je kunt met je normale fiets , mountainbike of race fiets ook deelnemen, maar maak er geen wedstrijd van!
    Skeelers en gemotoriseerde voertuigen zijn verboden. (elektrische fietsen en scootmobielen zijn ook toegestaan).
    Je kunt finishen tot 16:00 uur.
    Dus nodig je hele familie en kennissen uit voor een fantastische fietsdag!

De deelname

Als je mee wilt doen aan de Rabobank fietsdag kun je bij de start aanmelden.

Je krijgt daar een tasje met:
    • Route met stempelkaart
    • Rabo pen
    • Flesje water
    • Candybar
    • Aanbiedingen van de startlocaties

Op je stempelkaart wordt er gevraagd om een aantal dingen in te vullen, 2 belangrijke dingen zijn: om je club IJsclub Uitgeest in te vullen en het nummer (dat later bekend word gemaakt) als startnummer.
    Per deelnemer krijgt de club €10,- of €15,- (maximaal €500,- per vereniging).
    Kinderen tot 12 jaar zijn verplicht om minimaal 1 volwassene bij zich te hebben.
    Voor alle voorwaarden kijk dan hier.

In geval van nood kunt u bellen met de organisatie op (06) 130 44 744 of (06) 102 52 518 (kleine calamiteiten) of 112 bij ongelukken van ernstiger aard. Belt u daarna alstublieft alsnog naar de organisatie.

Afgelasting

Mocht de fietsdag onverhoopt geen doorgang kunnen vinden (bij noodweer of andere calamiteiten) dan ontvangt de coördinator van uw vereniging de dag zelf een e-mail van de organisatie en zullen wij dat melden op Facebook en Twitter. Hiermee komt de donatie te vervallen en beraden wij ons op een gepast alternatief.

Vragen?

Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben over deze fantastische dag? Neem dan contact op met Thijs van Tol.
    vantol.thijs@gmail.com
    06-40162017

Hier zullen de routes komen te staan zodra de routes beschikbaar zijn.

Verkeersregelaars gezocht!

Vindt u het leuk om de fietsdag op een andere manier te beleven en zo een donatie te verdienen voor uw vereniging?
    Meldt u zich dan aan als verkeersregelaar voor ijsclub Uitgeest! Elke vrijwilliger levert een bijdrage op van € 25,- voor de clubkas.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar vantol.thijs@gmail.com, u ontvangt vervolgens een uitnodiging voor de gratis e-learning voor verkeersregelaars.

Rabobank Fietsdag 2016!

Comments are closed.